Hande Ataizi'den cesur pozlar

Hande Ataizi verdiği cesur pozlarla çok konuşuldu.

14 Temmuz 2018 Cumartesi 18:43
Hande Ataizi'den cesur pozlar






Hande Ataizi'den cesur pozlar

    Hande Ataizi verdiği cesur pozlarla çok konuşuldu.Bir süredir magazin gündeminden uzak duran Hande Ataizi, bir dergi için objektiflerin karşısına geçti. Ataizi'nin cesur pozları çok konuşuldu.Magazin gündeminden uzak kalan Hande Ataizi cesur pozlarıyla bomba gibi geri döndü. Dergi için objektif karşına geçen Hande Ataizi'nin fotoğraflarını ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı çekti.

   45 yaşında olmasına rağmen genç kız fiziğiyle dikkat çeken Hande Ataizi parmak ısırttı. Ataizi'nin cesur pozlarının yankıları sosyal medya üzerinden de duyuldu. Sosyal medya kullanıcıları Ataizi'nin fotoğraflarına tam puan verdi.

   Ünlü sunucu Hande Ataizi geçtiğimiz günler bikinili paylaşımıyla gündeme gelmişti. 45 yaşındaki sunucu gün boyunca oğluyla vakit geçirdi ve bol bol denize girdi.

   Bikini giymekten çekinmeyen Ataizi fit vücuduyla dikkatleri üzerine çekerken, son derece keyifli olduğu da gözlerden kaçmadı.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Hande Ataizi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.