Işın Karaca'nın eski eşi hakkında şok iddia

Bir çok ünlü şarkıcının kliplerini yöneten ve albüm kapaklarının fotoğraflarını çeken, müzik ve eğlence dünyasının yakından tanıdığı Sedat Doğan hakkında şok bir iddia ortaya çıktı.

09 Haziran 2016 Perşembe 13:35
Işın Karaca'nın eski eşi hakkında şok iddia






Sosyal paylaşım sitesi facebookta Sedat Doğan’ın klip ve fotoğraf çekimi için teknik malzeme temin ettiği şirketten ‘2 set Canon marka profesyonel kamera ve lensleri ile 2 adet Apple marka profesyonel bilgisayarı’ alarak kayıplara karıştığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Şu ana kadar kendisinden bir haber alınamayan Sedat Doğan’ın, biran evvel ortaya çıkarak hakkındaki bu iddialara yanıt vermesi bekleniyor.

Şirket yetkilisinin facebookta bu durumu paylaşarak bilgilendirmesinden sonra gözler klip yönetmeni Sedat Doğan’a çevrildi.

Erdem Kınay, Murat Boz, Işın Karaca, Sıla ve Berkay gibi bir çok ünlü şarkıcıyla birlikte çalışan Sedat Doğan geçtiğimiz senelerde Işın Karaca'yı aldattığı için boşanmışlardı.

Son Güncelleme: 09.06.2016 13:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.