Kocama da ikinci ve üçüncü eşi almasına izin vereceğim

Ebru Şancı Öztürk, geride bıraktığımız gün imam nikahıyla ilgili bir paylaşımda bulunmuş ve çevresinde yaşadığı olaylardan bahsetmişti.

22 Ekim 2017 Pazar 13:43
Kocama da ikinci ve üçüncü eşi almasına izin vereceğim






Kocama da ikinci ve üçüncü eşi almasına izin vereceğim

      Ebru Şancı Öztürk sosyal medyadan ilginç bir paylaşımda bulundu.Ebru Şancı Öztürk, geride bıraktığımız gün imam nikahıyla ilgili bir paylaşımda bulunmuş ve çevresinde yaşadığı olaylardan bahsetmişti. Şancı, bu defa da imam nikahıyla ilgili paylaşımına gelen bir yorumu paylaştı ve hemcinslerine bu nikahı isteyip istemediklerini sordu. Takipçisinin verdiği yanıt üzerinden ona şaka yollu takılarak ‘Hocam’ diye hitap eden Ebru Şancı Öztürk kocama da ikinci ve üçüncü eşi almasına izin vereceğim yazdıktan sonra buna kadınların izin vermeyeceğini söyledi ve yine paylaşımı üzerinden kadın takipçilerine bunu sormayı da ihmal etmedi. Ebru Şancı Öztürk paylaşımına şu notu düştü: “Benim yazdığıma cevap vermiş sağolsun hocam(HOCA falan değil çok biliyor diye öyle yazdım) İzin veriyoruz mu hanımlar?”

Sözcü

Son Güncelleme: 22.10.2017 13:49
Anahtar Kelimeler:
Ebru Şancı Öztürk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.