Meryem Uzerli alkolü fazla kaçırınca hastanelik oldu

Ünlü dizi oyuncusu Meryem Uzerli, Ozan Güven'le Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da gittiği bir mekanda fazla alkol alınca hastaneye kaldırıldı.

23 Mayıs 2015 Cumartesi 14:57
Meryem Uzerli alkolü fazla kaçırınca hastanelik oldu






Meryem Uzerli alkolü fazla kaçırınca hastanelik oldu

Muhteşem Yüzyıl dizisinin Hürrem Sultanı Sırbistan'da gittiği bir eğlence mekanında alkolü fazla kaçırınca hastanelik oldu. Ünlü dizi oyuncusu  Meryem Uzerli, Ozan Güven'le Belgrad'da gittiği bir mekanda fazla alkol alınca hastaneye kaldırıldı. Oyuncunun sarhoş hali Sırp gazetelerinin ana gündem maddesi oldu.


Film çekimi için Ozan Güven'le Sırbistan'a giden Meryem Uzerli, Belgrad'daki bir gece kulübünde alkolü fazla kaçırınca acil servise kaldırıldı.

ZİL ZURNA SARHOŞ OLDU

Oyuncunun sarhoş hali Sırp gazetelerinin ana gündem maddesi oldu. Sırp gazetesi, gece kulübüne koruma ordusuyla gelen ve aşırı Alkol tüketen Uzerli'nin kendini kötü hissettiği için apar topar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığını yazdı. Yansıyan haberlere göre doktorlar, Uzerli'nin çok hızlı alkol tükettiği için rahatsızlandığını dile getirdi. KAYNAK Cadde
Son Güncelleme: 23.05.2015 15:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.