O ünlünün de çıplak fotografı  yayınlandı

 Ebru Şallı'dan sonra Survivor Nagihan'ın da çıplak pozu internete sızdı.

08 Mayıs 2017 Pazartesi 16:39
O ünlünün de çıplak fotografı  yayınlandı






O ünlünün de çıplak fotografı  yayınlandı
   Ebru Şallı'dan sonra Survivor Nagihan'ın da çıplak pozu internete sızdı.Kendisine ait olduğu iddia edilen çıplak fotoğrafların sosyal medyaya düşmesi yüzünden zor günler geçiren Ebru Şallı'dan sonra Survivor Nagihan Karadere'nin de çıplak pozu internete sızdı.Duymayan Kalmasın programında yayınlanan Nagihan Karadere'nin söz konusu çıplak fotoğrafında omzuna dolanan bir erkek kolu görünüyor.

   Duymayan Kalmasın programında Nagihan Karadere'nin geçen ay boşandığı eşi Uğur Gökçe'nin kızının velayetini alması için bu fotoğrafları servis ettiği iddia edildi. Nagihan Karadere bu haber sonrası Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

   Survivor yarışmasıyla tanınan Nagihan Karadere, geçen yıl eşi Uğur Gökçe'nin sosyal medyada çıplak fotoğraflarının yayılmasıyla büyük bir şok yaşamıştı. Fotoğrafları gören eski milli atlet, eşinden boşanmak için dava açmıştı. Çift geçen günlerde sonuçlanan davada boşandı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.