Asya Kupası Avustralya'nın

  SİDNEY- 2015 Asya Kupası'nda ev sahibi Avustralya, Güney Kore'yi uzatmalarda 2-1 yenerek şampiyon oldu. Tarihinde ilk kez şampiyonluğa ulaşan Avustralya'nın zafer golünü 105. dakikada bir dönem Türkiye'de de forma giyen golcü oyuncusu...

31 Ocak 2015 Cumartesi 14:59
Asya Kupası Avustralya'nın






 

SİDNEY-

2015 Asya Kupası'nda ev sahibi Avustralya, Güney Kore'yi uzatmalarda 2-1 yenerek şampiyon oldu.

Tarihinde ilk kez şampiyonluğa ulaşan Avustralya'nın zafer golünü 105. dakikada bir dönem Türkiye'de de forma giyen golcü oyuncusu James Troisi attı.

Asya Futbol Konfederasyonu tarafından düzenlenen 16. Asya Kupası finalinde evsahibi Avustralya ile Güney Kore, Sidney kentindeki Avustralya

Stadyumu'nda karşılaştı.

Evsahibi Avustralya, 45. dakikada Massimo Luongo'nun golüyle soyunma odasına 1-0 önde gitti. İkinci yarıda Güney Kore, 90+1'inci dakikada Son Heung-Min'in ayağından bulduğu golle skoru 1-1'e getirerek maçı uzatmalara götürdü.

Uzatma dakikalarında Avustralya, James Troisi'nin 105. dakikada attığı golle 2-1 öne geçti ve ilk kez Asya Kupası'ndan zaferle ayrılma başarısını gösterdi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.