Wesley Sneijder son kararını verdi

Sneijder 2018’e kadar Aslan olmaya devam edecek. 20 milyon euroluk serbest kalma tazminatı da artacak.

14 Eylül 2014 Pazar 12:03
Wesley Sneijder son kararını verdi






Wesley Sneijder son kararını verdi


Kalacak mı - Gidecek mi tartışmalarına Wesley Sneijder son noktayı koydu. Ama şartlarını da ağırlaştırdı. Ünlü oyuncu 3.5 milyon avro imza atma parası alacak

Yıldız oyuncunun menajeriyle Başkan Ünal Aysal arasında yapılan görüşmede, mukavele yenileme konusunda anlaşmaya varıldı. Sneijder 2018’e kadar Aslan olmaya devam edecek. 20 milyon euroluk serbest kalma tazminatı da artacak.

Transfer döneminin rekortmeni G.Saray, bundan sonraki çalışmalarını elindeki kadroyu korumak için yapacak.

Bu anlamda ilk imza attırılması planlanan isim ise Hollandalı yıldız Wesley Sneijder. İstanbul’da mutlu olduğunu her fırsatta dile getiren Sneijder’in Menajeri Guido Albers ile Başkan Ünal Aysal’ın bir görüşme yaparak, sözleşme uzatma konusunda uzlaştığı öğrenildi. Yıldız oyuncunun 2016 yılının sonunda tamamlanacak sözleşmesi 2 yıl daha uzatılacak. G.Saray Başkanı Ünal Aysal da daha önce Sneijder’i elden çıkartmayı düşünmediklerini dile getirmişti.

3.5 MİLYON İMZA PARASI ALIYOR

Sarı-Kırmızılı takıma önceki sezon İnter’den gelen Sneijder’in, serbest kalma tazminatı da artacak. Başkan Ünal Aysal’ın, açıkladığı 20 milyon euroluk sözleşme fesih tazminatının 30’a çıkartılması planlanıyor. Sneijder’in de bu konuya sıcak baktığı bildirildi. Hollandalı oyuncu, G.Saray’da daha önce aldığı ücretle oynamaya devam edecek. Sneijder şu anda yıllık 3.2 milyon euro garanti ücret ve maç başı 25 bin euro kazanıyor. Sneijder’in daha önce aldığı 3.5 milyon euroluk imza parasıyla yıllık ücreti 4.5 milyon euroya ulaşıyor.


Son Güncelleme: 14.09.2014 12:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.