Google Glass ise katiller daha kolay vuracak!

TrackingPoint platformu ile Google Glass'ı birleştiren silah üreticileri seri katillerin işini kolaylaştıracak teknolojik yeniliğe imza attı. Katiller artık görmeden hedeflerini vurabilecek.

25 Ekim 2014 Cumartesi 09:22






Katillere Google'dan büyük kolaylık

Google Glass, TrackingPoint uygulamasıyla katiller daha kolay cinayet işleyebilecek.

Emekliye, memura, öğrenciye, atama bekleyen öğretmene, işçiye, çiftçiye her gün müjdeli haberler veren Türk medyası bu haberi atladı. Türk medyası bu haberi muhtemelen 'Katillere büyük müjde, bakmadan vuracaksın' başlığıyla duyuyurdu. Google Glass sayesinde katiller artık bakmadan vurabilecek.
Google'in büyük kampanyalarla tanıtımını yaptığı akıllı gözlüğü Glass seri katilleri unutmadı. 
Google Glass için her ay yeni yazılımlar duyurmaya devam ederken TrackingPoint geliştirdiği bir platformla silah-Google Glass'ı bütünleştirmeyi başardı. TrackingPoint tarafından tanıtımı yapılan bütünleşik sistem elektronik dürbün verilerini Google Glass'a aktarma prensibine dayanıyor.  Google Glass ile yaptığı teknolojide silahla nişan alırken silahın dürbününe bakmak yerine tüm görüntüyü Glass’a aktarıyor ve bu sayede silahı kullanan kişi hedefte olmasa bile ateşe edebiliyor.
Google Glass uygulaması üzerine monte edilen TrackingPoint askeri amaçlar için geliştirilmiş gibi görünsede Amerika'da geniş bir takipçi kitlesi bulunan şirketin silah meraklıları için yıllardır ekipman üretiyor.
Son Güncelleme: 25.10.2014 09:31
Anahtar Kelimeler:
Google GlassTrackingPoint
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.