ALTINDAĞ’DA ÜÇ YERDE KESİM YAPILABİLECEK

Kurban Bayramı’na kısa bir süre kala Altındağ’daki hazırlıklar sadece Karapürçek Kurban Satış ve Kesim Merkezi’yle sınırlı değil.

12 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
ALTINDAĞ’DA ÜÇ YERDE KESİM YAPILABİLECEK






Kurban Bayramı’na kısa bir süre kala Altındağ’daki hazırlıklar sadece Karapürçek Kurban Satış ve Kesim Merkezi’yle sınırlı değil. Aydınlıkevler ve İskitler Pazar Alanı da Kurban Bayramı’nda Ankaralılara hizmet verecek.
AYDINLIKEVLER VE İSKİTLER PAZAR ALANI DA KESİM İÇİN KULLANILACAK
Kurban kesimlerinin en sağlıklı ve hijyenik ortamlarda yapılmasını amaçlayan Altındağ Belediyesi, kurban kesimi için üç nokta belirledi. Yeni açılan Altındağ Belediyesi Kurban Satış ve Kesim Alanı, Aydınlıkevler ve İskitler Pazar alanı. . Yaklaşık 4000 metrekarelik alan üzerine kurulu Aydınlıkevler Pazarı, İstinye ve Göveren Sokak arasında yer alıyor.
Kurban Bayramı’nda Ankaralı vatandaşların kesim yapacağı alanlardan bir diğeri ise İskitler Pazar Yeri. Zübeyde Hanım Mahallesi Tavsiyeci Sokak’ta bulunan İskitler Pazarı, 6000 metrekarelik alanıyla kurban kesimlerine ev sahipliği yapacak. Vatandaş, her iki noktada da kendi imkânlarıyla kurban kesebilecek. Hem Aydınlıkevler hem de İskitler Pazar Alanı, sabunlu suyla yıkanarak kesimler için en uygun hale getiriliyor. Her iki Pazar alanı da arife günü hazır hale getirilecek.
ALTINDAĞ BELEDİYESİ İNCE ELEYİP SIK DOKUDU
Söz konusu bölgelerde Altındağ Belediyesi’ne bağlı veteriner hekimler görev yapacak. Pazar alanlarında vatandaşın su ihtiyacı da karşılanacak. Altındağ Belediyesi Zabıta Ekipleri, herhangi bir güvenlik sorunuyla karşılaşmamak için bu bölgeleri kontrol altında tutacak. Altındağ Belediyesi, tarafından kesim yerlerine yaptırılan çalaskalarla da vatandaş rahat bir nefes alacak. 3 merkezde de, vatandaşlara tuz ve poşet dağıtacak olan Altındağ Belediyesi, bayram süresince konuklarına çay ve poğaça ikram edecek.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.