CHP’DEN “ENGELSİZ YAŞAM ŞENLİĞİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Engelli Koordinasyon Merkezi tarafından, 9 Kasım Cumartesi günü saat 13.

07 Kasım 2013 Perşembe 00:00
CHP’DEN “ENGELSİZ YAŞAM ŞENLİĞİ






Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Engelli Koordinasyon Merkezi tarafından, 9 Kasım Cumartesi günü saat 13.00-17.00 saatleri arasında Adalar’da bir alışveriş merkezi önünde ‘Engelsiz Yaşam Şenliği’ düzenleneceği açıklandı.
Konuyla ilgili açıklama yapan CHP İl Başkan yardımcısı ve Engelli Koordinasyon Merkezi Başkanı Nuray Mamuh, programın sokak etkinliği şeklinde yapılacağını belirterek bu etkinliğin geleneksel hale getireceklerini söyledi. İl Koordinasyon Merkezi olarak Eskişehir’de bulunan engelli derneklerine yaptığı ziyaretlerden bilgi veren Nuray Mamuh, “İlimizde yaşayan 17 bine yakın engelli var. Engelli ailelerini de ortalama 4 kişi olarak kabul edersek 30 bine yakın vatandaşımızın sorunlarının taleplerini yok sayamayız. Halkımızın ve yetkililerin bu konuda daha duyarlı olması adına bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.
Mamuh, engellilerin ve aileleri ile birlikte geleneksel olarak yapmak istenen Engelsiz Yaşam Şenliği’ne bütün halkı davet etti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.