GÖNÜLLÜ İTFAİYECİLER SERTİFİKALARINI ALDI

Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından verilen 79 saatlik eğitime katılarak ‘gönüllü itfaiyeci’ olmaya hak kazananlar sertifikalarını aldı.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
GÖNÜLLÜ İTFAİYECİLER SERTİFİKALARINI ALDI






Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından verilen 79 saatlik eğitime katılarak ‘gönüllü itfaiyeci’ olmaya hak kazananlar sertifikalarını aldı.
Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ve daha önce 129 kişinin eğitim aldığı ‘Gönüllü İtfaiyeci’ eğitim programına bu kez TRAC Telsiz ve Radyo Amatörleri Cemiyeti ve Gemlik Yaşam Atölyesi Derneği üyelerinden 29 kişi katıldı. Bu sayede Bursa’daki ‘gönüllü itfaiyeci’ sayısı 158’e ulaştı. 79 saatlik eğitimi tamamlayan ve yapılan sınavda da başarılı olarak sertifika almaya hak kazanan gönüllü itfaiyecilere, belgeleri, Küçük Sanayi’deki itfaiye binasında düzenlenen törenle verildi.
Gönüllü itfaiyeci olanlar sertifika heyecanını arkadaşlarıyla paylaştı. Gönüllü itfaiyecilere sertifikalarını veren Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Orhan Doğan, “Belediyemiz bünyesinde verilen 79 saatlik eğitime katılan ve başarılı olan gönüllü itfaiyecilerimiz bundan böyle yangınlarda ve sel baskınlarında Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi ile koordinasyon halinde çalışmalara katılıp, itfaiyecilere yardımcı olabilecekler” diye konuştu.
TRAC Telsiz ve Radyo Amatörleri Cemiyeti Başkanı Ali Karabaş ve Gemlik Yaşam Atölyesi Derneği 2. Başkanı Mehmet Gür de, yangınlarda derhal olay yerine giderek gönüllü itfaiyeci olarak çalışmalara destek vereceklerini belirtti.
Sertifika heyecanı yaşayan itfaiyeciler, gönüllü itfaiyecilik yemini etti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.