VALİ SAVAŞ KAMU HASTANELERİNİ İNCELEDİ

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.

22 Kasım 2013 Cuma 00:00
VALİ SAVAŞ KAMU HASTANELERİNİ İNCELEDİ






Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Türkyılmaz ile birlikte Manisa merkezde bulunan hastanelerde incelemelerde bulundu.
Manisa merkezde bulunan Manisa Devlet Hastanesi, Merkez Efendi Devlet Hastanesi, Milletlerarası Moris Şinasi Çocuk Hastanesi ile Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesini ziyaret eden vali Savaş, incelemede bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.
İncelemeleri sırasında Vali Savaş’a hastaneler ve sağlık kuruluşları hakkında bilgi veren Türkyılmaz, planlanan yeni yatırımların hizmete girmesiyle sağlık hizmetlerinin çok daha iyi konuma geleceğini belirtti. Vali Savaş da, ülkemizde ve Manisa’daki sağlık hizmetlerinin sunumunda sevindirici önemli gelişmeler yaşandığını, hastalara hızlı ve kaliteli hizmet verilmesinin büyük önem taşıdığını ifade etti. Hastalarla yaptığı görüşmelerde hastaların verilen hizmetlerden duydukları memnuniyeti belirtmelerinden büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Vali Savaş, Manisalıların verilen hizmetin en iyisine layık olduğunu, sağlık hizmetlerinin bugünden daha iyi duruma gelmesi için elbirliği ile çalışacaklarını kaydetti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.