Boronva'da yeni hastane binası inşaatı sürüyor

BORNOVA Türkan Özilhan Devlet Hastanesi Yeni Hizmet Binası inşaatı çalışmaları devam ediyor. Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi'nde, hastalara daha...

10 Mayıs 2015 Pazar 11:29
Boronva'da yeni hastane binası inşaatı sürüyor






BORNOVA Türkan Özilhan Devlet Hastanesi Yeni Hizmet Binası inşaatı çalışmaları devam ediyor.
Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi'nde, hastalara daha kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla başlatılan yeni bina inşaatı sürüyor. Yeni hizmet binası 38 bin 200 metrekare kapalı alan ve 28 dönümlük arazi üzerinde kurularak, 6 blok ve toplam 200 yatak kapasitesi ile halka hizmet verecek. Acil servis, yoğun bakım ve ameliyathanelerin bulunduğu 4 nolu blok ve müşaade odaları, polikliniklerin bir kısmı, konferans salonu ile yemekhanenin bulunduğu 3 nolu bloğun kaba inşaatı bitti, ince işçiliğe başlandı. Kaba inşaatı devam eden diğer 2-5 ve 6. bloklarda hasta odaları, röntgen, ultrason, laboratuvar gibi tetkik odaları ve teknik atölyeleri mevcut. 1. blokta ise koridor ana arteri, yani tüm bloklar arası geçiş hattı yapılması planlandı.
Firma yetkilileri hastanenin 3 Nisan 2015 tarihinde teslim edilmesiyle başlayan inşaatta eski binanın tamamen yıkıldığını, inşaatın 2016 yılının sonbaharına kadar bitmesini planladıklarını ifade ederek, İzmir ve özellikle Bornova halkını yeni hastanelerine daha da kısa sürede kavuşturmak için en hızlı şekilde çalıştıklarını belirtti.

İZMİR, ()
FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.