13 yaşındaki çocuk Norveç’ten Danimarka’ya su kayağı ile geçti

Norveç’ten Danimarka’ya su kayağı üzerinde seyahat eden 13 yaşındaki Henrik Wahlström, tüm dikkatleri üzerine çekerken, bir anda hem Norveç hem de Danimarka halkının sevgisini kazandı....

12 Temmuz 2015 Pazar 16:36
13 yaşındaki çocuk Norveç’ten Danimarka’ya su kayağı ile geçti







Norveç’ten Danimarka’ya su kayağı üzerinde seyahat eden 13 yaşındaki Henrik Wahlström, tüm dikkatleri üzerine çekerken, bir anda hem Norveç hem de Danimarka halkının sevgisini kazandı.

Geçtiğimiz Çarşamba günü, 150 km.’lik mesafede aralıksız 3 saat su kayağı üzerinde duran küçük çocuk, “Bir ara, yetişkin bir kişinin Norveç’ten Danimarka’ya kayak üzerinde gittiğini okuyunca ben de denemek istedim. Ailem izin verince de denedim ve başardım” dedi. Ailesinin Tvedestrand sahilinde bulunan yazlık evinden hareket ederek, Danimarka’nın Skagerrak sahiline kadar su kayağı üzerinde seyahat eden küçük Henrik’in annesi Anne Wahlström oğlunun isteğini kıramadıklarını belirterek “oğlumuz iyi yüzüyor ve su kayağına alışkın. Onun için aklımıza hiç kötü şeyler getirmedik. Sadece havanın ve denizin uygun olmasını bekledik. O da hevesini aldı” dedi.

Yaşıtlarına göre çok büyük bir başarıya imza atan Henrik Wahlström, su kayağı üzerinde yolculuğun çok zor geçtiğini ancak kendi kendine başarılı olacağına dair söz verdiğini ve kendisini kanıtlamak istediğini belirterek, neticeden memnun olduğunu söyledi. Henrik Wahlström, büyüyünce daha büyük başarılara imza atmayı hedeflediğini ve iyi bir su kayakçısı olmak istediğini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.