ABD 11 Eylül’ün yasını tuttu

ABD’nin New York kentinde, 11 Eylül 2001’de uçaklarla saldırıya uğrayarak yıkılan İkiz Kulelerde ve kurtarma çalışmalarında yaşamını yitirenler için tören düzenlendi. 11 Eylül saldırılarının 14. yıldönümünde ülke...

11 Eylül 2015 Cuma 23:40
ABD 11 Eylül’ün yasını tuttu






ABD’nin New York kentinde, 11 Eylül 2001’de uçaklarla saldırıya uğrayarak yıkılan İkiz Kulelerde ve kurtarma çalışmalarında yaşamını yitirenler için tören düzenlendi.

11 Eylül saldırılarının 14. yıldönümünde ülke genelinde yas tutulurken, saldırıda yıkılan İkiz Kulelerin bulunduğu yerde yapılan anma töreni saygı duruşu ile başladı. ABD Başkanı Barack Obama, eşi Michelle Obama ile birlikte Beyaz Saray’ın bahçesinde düzenlenen anma törenine katıldı. 11 Eylül 2001’de ABD’yi ve tüm dünyayı sarsan terör saldırılarında yaklaşık 3 bin kişi hayatını kaybetmişti.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.