Belçika diken üstünde, İsveç ulaşımı durdurdu

İsviçre hava yolları bu akşamdan itibaren Pazartesi gününe kadar Belçika'nın bütün şehirlerine olan seferlerini güvenlik gerekçesi ile durdurduğunu açıkladı.

24 Mart 2016 Perşembe 22:25
Belçika diken üstünde, İsveç ulaşımı durdurdu






Belçika diken üstünde, İsveç ulaşımı durdurdu

Brüksel'de Zaventam Havalimanı'ndaki bombalı intihar saldırısından sonra en yüksek seviye olan 4'e çıkartılan güvenlik seviyesi, bugün akşam 20.00'den itibaren 3'e düşürüldü. Belçika İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre Brüksel'de güvenlik seviyesi 3'e düşürüldü. Belçika Devlet Televizyonu RTBF tarafından duyurulan habere göre Belçika İçişleri Bakanı Jan Jambon'un Belçika'da yükseltilen güvenlik önleminin yapılan araştırmalar sonrasında 3'e indirilme kararı aldıklarını duyurdu.


İSVİÇRE, BELÇİKA'YA UÇAK VE TREN SEFERLERİNİ DURDURDU

İsviçre hava yolları SWISS'ten yapılan açıklamaya göre, firma bu akşamdan itibaren Pazartesi gününe kadar Belçika'nın bütün şehirlerine olan seferlerini güvenlik gerekçesi ile durdurduğunu açıkladı. İsviçre Tren yolları CFF de aynı şekilde Pazartesi gününe kadar Belçika'nın bir çok şehrine gidecek olan direkt ve aktarmalı seferlerini iptal ettiğini duyurdu.

Son Güncelleme: 24.03.2016 22:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.