Hava yastığından 8'inci ölüm

Enis Aksu () Japon otomotiv üreticisi Honda hava yastığına bağlı olarak ölen 8. kişinin ölümünü de teyit etti. Otomotiv devi hava yastığı patlaması sebebiyle gelen ölümlerin ardından milyonlarca aracını geri çağırmıştı. En son...

23 Haziran 2015 Salı 10:19
Hava yastığından 8'inci ölüm






Enis Aksu () Japon otomotiv üreticisi Honda hava yastığına bağlı olarak ölen 8. kişinin ölümünü de teyit etti. Otomotiv devi hava yastığı patlaması sebebiyle gelen ölümlerin ardından milyonlarca aracını geri çağırmıştı. En son Eylül ayında Amerika'nın Los Angeles eyaletinde bir kadın 2001 model Honda Civic aracıyla yaptığı kazada hava yastığından fırlayan şarapnel parçası kadının kafasına isabet etmiş ve olay yerinde hayatını kaybetmişti. Honda bu kazada kadının ölümünün hava yastığının patlamasından dolayı olduğunu bugün resmi olarak teyit etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.