Marsilya Vali Kabine Direktöründen Eylem Yapan Kürtler'e: Defolup Gidin

MARSİLYA'da bir haftadan bu yana eylem yapıp IŞİD'i protesto eden Kürt eylemcilere Marsilya Valisi, Kabine Direktörü Gilles Gray'ın "Fransa'dan defolup Irak'ta ve Suriye'de İslam devletine karşı savaşın" dedi. Marsilya marinasına...

08 Ekim 2014 Çarşamba 12:34
Marsilya Vali Kabine Direktöründen Eylem Yapan Kürtler'e: Defolup Gidin






MARSİLYA'da bir haftadan bu yana eylem yapıp IŞİD'i protesto eden Kürt eylemcilere Marsilya Valisi, Kabine Direktörü Gilles Gray'ın "Fransa'dan defolup Irak'ta ve Suriye'de İslam devletine karşı savaşın" dedi.
Marsilya marinasına çadır kurarak eylemlerini sürdüren Kürt delegasyonu ile görüşmek üzere gelen kabine direktörü Gilles Gray'in bir süre sonra sinirlenerek Kürt delegasyonuna, "İzinsiz gösteri yapıyorsunuz, Marsilya'yı ke...ye çevirmeye hakkınız yok. Defolup gidin IŞİD ile Irak ve Suriye'de savaşın" dediğini yazan La Marseillese gazetesi, direktörün Kürt delegasyonu ile yaptığı toplantının ses kayıtlarına sahip olduklarını yazdı.
"Bize ancak Fransa yardım edebilir, bunun için imza topluyoruz" diyen Kürt delegasyonuna "Burası Fransa, Kürdistan değil, akrabalarınız, kardeşleriniz orada, Marsilya'yı karıştıracağınıza defolup gidin oraları karıştırın" diyen direktör Gilles Gray hakkında içişleri bakanlığının 'Açıklama' beklediği ve bu konuşmaların direktörün şahsi görüşü olup Fransa devletini bağlamadığı belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.