Tuzhurmatu'da Peşmerge'ye bombalı saldırı: 1 ölü, 3 yaralı

IRAK'ın Selahaddin iline bağlı Tuzhurmatu İlçesi'nde Peşmerge güçlerine ait bir devriye aracı bombalı saldırıya uğradı. Saldırıda, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Tuzhurmatu Polis Müdürlüğü İletişim Sorumlusu İsa Sahip, ilçenin...

29 Ocak 2015 Perşembe 11:39
Tuzhurmatu'da Peşmerge'ye bombalı saldırı: 1 ölü, 3 yaralı






IRAK'ın Selahaddin iline bağlı Tuzhurmatu İlçesi'nde Peşmerge güçlerine ait bir devriye aracı bombalı saldırıya uğradı. Saldırıda, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Tuzhurmatu Polis Müdürlüğü İletişim Sorumlusu İsa Sahip, ilçenin 20 kilometre batısında, yaklaşık 3 ay önce IŞİD'den arındırılan El Zerge Bölgesi'nde bugün saat 09.00 sıralarında Peşmerge'ye ait bir devriye aracının yol kenarına döşenen ve uzaktan kumandayla patlatılan bir bombanın hedefi olduğunu açıkladı. Patlamada 4 Peşmerge öldü, 3'ü de yaralandı. Yaralı peşmergelerden 29 yaşındaki Aram Celal, Tuzhurmatu Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalele rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan diger yaralılar ambulanslarla Kerkük Devlet Hastansi'ne kaldırıdı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.