Uçağın motor rüzgarı uçurdu

DANİMARKA'NIN Roskilde şehri havaalanında düzenlenen uçak gösterisinde, uçağın motorunun oluşturduğu rüzgar, havalimanı apronundakileri adeta savurdu. Çekimi yapan kişi güçlükle binanın girişine kaçarak kendini zor kurtardı. Roskilde...

17 Ağustos 2015 Pazartesi 12:21
Uçağın motor rüzgarı uçurdu






DANİMARKA'NIN Roskilde şehri havaalanında düzenlenen uçak gösterisinde, uçağın motorunun oluşturduğu rüzgar, havalimanı apronundakileri adeta savurdu. Çekimi yapan kişi güçlükle binanın girişine kaçarak kendini zor kurtardı. Roskilde Airshow Müdürü Per Faldborg Olesen 11 yıldır gösteri düzenlediklerini ve ilk kez başlarına böyle bir olay geldiğini belirterek "Danish Air Transport'a ait MD87 tipi uçak terminalin önünde dönüş yaparken pilotun fazla gaz vermesi nedeniyle arkada bulunan insanlar ve eşyalar yerlerinden uçtu. 11 yıldır gösteri düzeliyoruz ama ilk kez böyle bir şey başımıza geldi. Olay sırasında yaşlı bir adam yerlerde sürüklendi ama önemli bir durum yok. Biz gösterilerden önce insanlara uçaklara fazla yaklaşmamaları ve arkasında durmamaları konusunda brifing veriyoruz" dedi. Uçak gösterilerine hazırlık için kurulan çadırlar da Cuma günü ateş almış büyük bir yangın çıkmış ve yangına yakın olan uçaklar güçlükle uzaklaştırılarak büyük felaketin önüne geçilmişti. Per Faldborg Olesen önümüzdeki sene daha sıkı tedbirler alacaklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.