Seks kölelerini polis kurtardı

Son 20 yıldır polisin uğramadığı seks köleleri ve uyuşturucu kaçakçılarının cirit attığı ünlü Soho semti didik didik arandı.

06 Aralık 2013 Cuma 01:30
Seks kölelerini polis kurtardı






 

İngiliz polisi yıllar sonra Londra'nın lüks eğlence merkezlerini bastı. Son 20 yıldır polisin uğramadığı seks köleleri ve uyuşturucu kaçakçılarının cirit attığı ünlü Soho semti didik didik arandı.  Polis, 18 ay gizli operasyon yürüttü, ünlü Soho semtindeki mekanlar tek tek basıldı. Londra'daki seks ve uyuşturucu trafiğine ağır darbe vurulduğu belirtiliyor.  Londra'daki dev operasyonda suç örgütü kontrolündeki mekanlar basıldı. Genelevler, seks shoplar, gece kulüplerine tek tek operasyon düzenlendi.  Daily Mail'in haberine göre; Londra'nın ünlü Soho semtindeki uyuşturucu ve seks trafiğine ağır darbe vuruldu.  Seks kölesi olarak çalıştırılan kadınlar ifadeleri için gözaltına alındı, aralarında genelev sahiplerinin de bulunduğu 29 kişi emniyete götürüldü.  Operasyonda çalıntı cep telefonları bile yakalandı. İngiliz polisi baskınlar için uzun süre çalışıldığını açıkladı.  İngiliz polisi değişik ülkelerden getirilen ve seks köleliğine zorlanan çok sayıda kadını gözetim altında tutuyor

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.