Volkwagen grubun şirin şehirlisi

Volkwagen grubun sevimli şirin aracı Polo yeni görünümü ile beğeni toplamaya devam ediyor.

14 Kasım 2016 Pazartesi 08:42
Volkwagen grubun şirin şehirlisi






    Volkwagen grubun şirin şehirlisi


   Volkwagen grubun sevimli şirin aracı Polo yeni görünümü ile beğeni toplamaya devam ediyor.
   Bu hafta test ettiğimiz otomobil Polo.1.4 dizel otomatik dizel araç 90 beygir güç üretiyor.7 ileri dsg otomatik şanjıman ile vites geçişleri son derece başarılı.Aracın 1.4 dizel motoru dışardan dinlediğinizde çok ses çıkarsa da aracın ses izolasyonu sayesinde bu sesi içerde duymak neredeyse imkansız.
   Aracın iç görünümüne geçtiğimizde,dijital media gayet başarılı.Kablosuz telefon bağlantısı standart.Dokunmatik ekran ile radyo ve diğer media ayarlarını rahatlıkla yapabiliyorsunuz.Direksiyondaki kumandalar kullanışlı.Buradan gerek telefon,gerek media,gerekse araç bilgilerini rahatlıkla kontrol ediyorsunuz.
 

  Aracın dış görünümü ufak görünsede 4 kişi için ideal bir otomobil.Arka diz mesafesi ve yükseklik yeterli.4 kişi rahatlıkla araçta oturabiliyor.Yine ön iki koltuk arasındaki kol dayama ve saklama gözü şirin ama işlevsel.
   Aracın yol tutuşu hızlanması gayet iyi.En önemli özelliği dış hatları uzunluk 3072 mm,uzunluk 1622 mm yükseklik 1453 mm, bagaj hacmi 280 lt. ki bu özellikler sayesinde özellikle şehir içinde aracın kullanımı ve parkı son derece kolay ve kullanışlı.
   Aracın fabrika verileri şehir içinde 3.9 lt,şehir dışında 3.5 lt yakıt tüketimi gösterse de biz test ettiğimiz araçta bu değerleri göremedik.Şehir içinde 5.5 lt yakıt tüketimi gördük.Kalabalık trafikte kullanmanın etkisi de olabilir. 
   Kullandığımız araç 1.4 dizel Comfortline 7 dsg otomatik bir araçtı.Yaklaşık fiyatıda 73.000TL.civarında.Ancak böyle bir araçta otomatik yanan kısa farlar,yağmur sensörü olmaması bizleri şaşırttı.Volkwagen grupta araçların comfortline modellerinde bu özellikler genellikle standart olurken bu araçta bulunmaması dikkatimizi çekti.Aynı şekilde manuel klima,arka park sensörü gibi artık günümüzde standart olan özellikler olmamaması büyük eksiklik.
    Sonuçta Polo sınıfında araçlar içersinde öne çıkmayı beceriyor.Gerek yol tutuşu,gerekse kullanım rahatlığıyla dikkat çekmeyi biliyor. 


Artıları:
Kaliteli işçilik
Kullanım rahatlığı
Göstergelere kolayca ulaşılması

Eksileri:
Fiyatı yüksek
Yağmur sensörü,otomatik yanan kısa farlar eksikliği
Park sensörü (özellikle arka park sensörü) olmayışı eksiklik.
Manuel klima



 
 
 

Son Güncelleme: 14.11.2016 09:33
Anahtar Kelimeler:
VolkwagenPolo
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.