Gecen hafta maç sonunda Fenerbahçe için artık maç doksan artı dedik.
Bu gece yine dediklerimiz gerçek oldu.
Rakip Bursaspor kolay lokma değil.
Maça sarılacivertliler 1 - 0 yenik başladılar .Maça asıldılar ve beraberliği yakaladılar. Maçın beraberlikten sonraki bölümleri kanallara dizi olur. Bursaspor ve Fenerbahçe maçı lehine çevirmek adına her şeyi ortaya koydular. Maçın son bölümlerinde öne geçen sarılacivertliler son dakika yedikleri golle şoka girdiler ama şoktan çabuk çıktılar.Egemen maçın adamı ve kurtarıcısı oldu. Fenerbahçe için son dört dakika hakikaten ders niteliğinde geçti. Doksan + dörtte Volkan'ın hatasından yedikleri gole bir dakika sonra Egemen'le cevap verip maçı aldı. Maçın genel yorumu Ersun Hoca haklı olarak en formda oyuncuları sahaya sürdü ve maçı almak için elinden geleni yaptı.
Aslında Fenerbahçe bu liği Kasımpaşa maçında kopardı. Kasımpaşa maçında son dakikada aldığı üç puan hala devam ediyor.Fenerbahçe Ersun Hoca yönetiminde eski hocası Daum 'un kusursuz planına yakalandı. Ancak Fenerbahçe sabırlı oyunu ve planlı futbolu ile zorlu rakibini zor da olsa yendi.
Ersun Hoca artık derbiye hazırlanacak ama Alper 'den yoksun. Ama elinde o kadar çok alternatif varki işi zor değil.

Devam Fenerbahçe önün açık sen İnan yeterki.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.