2 yaşındaki Meryem'in çikolata tutkusu

ERZİNCAN'da, Kavsar- Abdüllatif Ayaz çiftinin tek çocuğu olan 2 yaşındaki Meryem'in çikolata yerken çekilen ve babası tarafından sosyal paylaşım sitesinden paylaşılan fotoğrafları, beğeni rekoru kırıyor. Önünde bulunan büyük...

25 Eylül 2015 Cuma 11:41
2 yaşındaki Meryem'in çikolata tutkusu






ERZİNCAN'da, Kavsar- Abdüllatif Ayaz çiftinin tek çocuğu olan 2 yaşındaki Meryem'in çikolata yerken çekilen ve babası tarafından sosyal paylaşım sitesinden paylaşılan fotoğrafları, beğeni rekoru kırıyor. Önünde bulunan büyük kavanoz içeresindeki çikolataya elini sokarak iştahla yiyen Meryem, görenlerin yüzünü güldürüyor.
2 yaşındaki Meryem Ayaz'ın çikolata yerken çekilen görüntüleri beğeni rekoru kırıyor. Büyük kavanoz içerisinde ki çikolatayı büyük bir iştahla yiyen, elini kavanozun içerisine sokarak minik parmakları ile aldığı çikolatayı yemeye çalışırken yüzünün büyük bir bölümü çikolata olan Meryem'in babası Abdüllatif Ayaz tarafından çekilen görüntüleri sosyal paylaşım sitesinde yayınlandı. Kolunu dirseğine kadar kavanozun içerisine sokarak parmakları ile aldığı çikolatayı yemeye çalışan Meryem'in bu tutkusu görenleri şaşkına çevirdi. Eline aldığı kaşıkla zaman zaman yandaki küçük tabakta bulunan çikolatayı yiyen ve arada çayını yudumlayan Meryem, bazen de ağzını kavanozun içerisine sokmaya çalışarak çikolatayı yemeye çalıştı. Meryem bebeğin bu görüntüleri beğeni rekoru kırdı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.