Amasya, Sinop, Çorum'da 1 Mayıs coşkuyla kutlandı

AMASYA,ÇORUM, SİNOP, () - AMASYA, Çorum ve Sinop'ta da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü coşkuyla kutlandı.  Amasya'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle toplanan yaklaşık bin kişilik grup sloganlar atarak Künç Köprü'den...

01 Mayıs 2015 Cuma 17:03
Amasya, Sinop, Çorum'da 1 Mayıs coşkuyla kutlandı






AMASYA,ÇORUM, SİNOP, () - AMASYA, Çorum ve Sinop'ta da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü coşkuyla kutlandı. 
Amasya'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle toplanan yaklaşık bin kişilik grup sloganlar atarak Künç Köprü'den geçip, Selim Meydanı'na ulaştı. Çeşitli sivil toplum kuruluşları ve bazı siyasi partilerin de katıldığı kutlamalar renkli görüntülere sahne oldu. 'Direne direne kazanacağız', 'Susma sustukça sıra sana gelecek', 'Her yer Taksim her yer direniş' gibi sloganların atıldığı kutlamalarda davul zurna eşliğinde halaylar çekildi.
ÇORUM'DA 1 MAYIS COSKUŞU
Çorum'da ise Türk-İş, KESK ve DİSK'in içinde yer aldığı kutlama komitesi tarafından düzenlenen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları da katıldı. Polis, 1 Mayıs etkinlikleri nedeniyle Gazi ve İnönü Caddelerini trafiğe kapatılırken, yaklaşık 1 kilometrelik yol boyunca cadde ile yaya yolu arasında güvenlik barikatı kuruldu. Kalabalık grup polisin yoğun güvenlik önlemi altında alana giriş yaptı. Saat kulesinde toplanan grup Abide Meydanı'na kadar yürüdü. Yürüyüş sırasında sloganlar atıldı. 1 Mayıs kutlamaları çekilen halaylarla olaysız şekilde sona erdi.
SİNOP'TA RENKLİ GÖRÜNTÜLER
Sinop'ta da 1 Mayıs kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu. Eski otogar mevkiinde toplanan kalabalık, Sakarya Caddesi’nden Uğur Mumcu Meydanı’na kadar yürüdü. Yaklaşık 400 kişiden oluşan grup, çeşitli sloganlar atarak 1 Mayıs'ı kutladı. Yapılan konuşmalar ve çekilen halayların ardından kutlamalar olaysız şekilde son buldu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.