AYDER YAYLASI'NDA KAR EĞLENCESİ

Muhammet KAÇAR/ ÇAMLIHEMŞİN (Rize), () - RİZE'de kar yağışıyla beyaza bürünen turizm merkezi Ayder Yaylası'na akın edenler, poşet, branda ve rafting botları ile kayarak kayak sezonunu açtı. Sezonun ilk amatör kayak eğlencesinde...

05 Ocak 2015 Pazartesi 14:06
AYDER YAYLASI'NDA KAR EĞLENCESİ






Muhammet KAÇAR/ ÇAMLIHEMŞİN (Rize), () - RİZE'de kar yağışıyla beyaza bürünen turizm merkezi Ayder Yaylası'na akın edenler, poşet, branda ve rafting botları ile kayarak kayak sezonunu açtı. Sezonun ilk amatör kayak eğlencesinde 4 kişi hafif yaralandı.
Dün sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı sonrasında Ayder'de yeşilin yerini beyaz örtü aldı. Kartpostallık görüntülerin oluştuğu Ayder'e akın eden vatandaşlar doyasıya karın keyfini çıkardı, bazıları gezdi, bazıları da çocukları ile birlikte kardan adam yaptı. Arap turistler ise karla kaplı yamaçlarda fotoğraf çektirdi. Poşet, brandalar ve rafting botları ile kaymaya çalışanların renkli görüntüler oluşturduğu yaylada zaman zaman küçük kazalar da yaşandı.
Yamaçtan aşağıya hızla inenler birbirlerine çarptı, devrilen bottan düşüp takla attı. Sezonun ilk amatör kayak eğlencesinde 4 kişi hafif şekilde yaralandı. Kaza geçirmelerine rağmen kaymaya devam edenler, "Çok eğlenceli ve keyifli oluyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.