Bakan Fakıbaba, İzetbegoviç'in kabrini ziyaret etti

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'daki temasları çerçevesinde, bağımsız Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı merhum Aliya İzetbegoviç'in kabrini ziyaret etti.

23 Ağustos 2017 Çarşamba 13:48
Bakan Fakıbaba, İzetbegoviç'in kabrini ziyaret etti






SARAYBOSNA (AA) - Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'daki temasları çerçevesinde, bağımsız Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı merhum Aliya İzetbegoviç'in kabrini ziyaret etti.

Sırbistan temaslarının ardından dün akşam Saraybosna'ya geçen Fakıbaba, bugün ilk olarak Kovaçi Şehitliği'ne gelerek, merhum Aliya İzetbegoviç'in kabrini ziyaret etti. Fakıbaba, İzetbegoviç'in kabrine çiçek bırakıp dua etti.

Fakıbaba, Saraybosna'daki temasları kapsamında, Bakanlar Konseyi Başkanı Denis Zvizdic, Dış Ticaret ve Ekonomik İlişkiler Bakanı Mirko Sarovic ve ülkedeki iki entiteden biri olan Bosna Hersek Federasyonu'nun (FBIH) Tarım, Su ve Orman Bakanı Semsudin Dedic ile görüşmeler yapacak.

Muhabir: Lejla Bıogradlıja

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.