Çarpıp kaçtı, kırık tampon parçasından yakalandı (2)

YAKINLARINDAN TEPKİ Aydın'ın İncirliova İlçesi'ndeki kazada yaşamını yitiren tütün eksperi Remzi Dora'nın yakınları, çarpan otomobilin sürücüsü M.Ş.'nin adli kontrolle serbest bırakılmasına tepki gösterdi. Amcasına çarpan sürücünün...

19 Mayıs 2015 Salı 13:53
Çarpıp kaçtı, kırık tampon parçasından yakalandı (2)






YAKINLARINDAN TEPKİ
Aydın'ın İncirliova İlçesi'ndeki kazada yaşamını yitiren tütün eksperi Remzi Dora'nın yakınları, çarpan otomobilin sürücüsü M.Ş.'nin adli kontrolle serbest bırakılmasına tepki gösterdi. Amcasına çarpan sürücünün adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasının doğru olmadığını belirten avukat Ozan Dora, "Çarpıp kaçıyor. Ardından üzerinden bir sürü araç geçiyor. Çaptıktan sonra durup hastaneye götürseydi belki amcam yaşıyor olacaktı. Serbest kalmasına karşı savcılığa itiraz edeceğim. Tutuklanmasa bile ceza alması için elimden geleni yapacağım. Davayı sonuna kadar takip edeceğim" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.