Ek - Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Hayatını Kaybetti

   BİR CANI KAYBETTİK Başkan Yardımcısı Yüksel Tutak için Sarıyer Belediye Başkanlık Binası’nda, ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Tüm sevenlerinin katıldığı  törende konuşan Sarıyer...

21 Ekim 2014 Salı 17:04
Ek - Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Hayatını Kaybetti






 

 BİR CANI KAYBETTİK

Başkan Yardımcısı Yüksel Tutak için Sarıyer Belediye Başkanlık Binası’nda, ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Tüm sevenlerinin katıldığı  törende konuşan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, "O bir dost, bir baba, bir kardeş, çalışma arkadaşlığının ötesinde bir can ve biz bir canı kaybettik. Boşluğun olmadığı yerde bile bir metre kare yer yaratarak 'çocuklar için mutlaka bu parkı yapmalıyız başkanım' diyen bir metre kare yeri bile değerlendirme gayretinde olan sevgili Yüksel’im seni kimlere anlatalım? Ağlayacağız ama hiçbir zaman unutmayacağız” dedi.
MAKAMINA BEŞİKTAŞ FORMASI BIRAKILDI

Başkan Genç ve Yüksel Tutak’ın eşi tarafından Tutak’ın çalışma masasına Beşiktaş forması ve fotoğrafı bırakıldı. Tutak, Yeniköy Merkez Cami’nde kılınan cenaze namazı sonrasında Ümraniye Kocatepe Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze törenine yakınlarının yanı sıra CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Şükrü Metin, İstanbul Milletvekili Müslim Sarı, İl Saymanı Mehmet Diribaş, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Gazeteci-Yazar Tuncay Özkan, siyasi parti temsilcileri ve yönetimi, birim müdürleri, belediye personeli ve sevenleri katıldı.

(FOTOĞRAF)

 

 

 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.