Eklemeddin İhsanoğlu "Bir fotoğraf, bir oy"

İhsan YALÇIN/İSTANBUL, () Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul 2. bölge milletvekilli adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Süleymaniye Camii'nde cuma namazını kıldıktan sonra çevredeki kurufasülyecileri ziyaret etti. İhsanoğlu, burada vatandaşlarla...

29 Mayıs 2015 Cuma 15:47
Eklemeddin İhsanoğlu






İhsan YALÇIN/İSTANBUL, () Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul 2. bölge milletvekilli adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Süleymaniye Camii'nde cuma namazını kıldıktan sonra çevredeki kurufasülyecileri ziyaret etti. İhsanoğlu, burada vatandaşlarla sohbet edip bol bol fotoğraf çektirdi.
Bu arada Ekmeleddin İhsanoğlu fotoğraf çektirmek isteyenlerden “Bir fotoğraf, bir oy" diyerek oy istedi.
İhsanoğlu esnaf ziyaretinin ardından da basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı
İhsanoğlu, "Cumhuriyet Gazetesi'ne savcılığın başlattığı"nın sorulması üzerine, “Bahsettiğiniz konunun detaylarıyla ilgili bir fikrim yok. Ama şurası bir gerçek ki; bu uluslararası kuruluşların raporlarında çok açık ve net şekilde gösteriyor. Türkiye basın hürriyetinin, fertlerin haklarının çiğnendiği bir ülke, basın hürriyetinin kısıtlandığı bir ülke olarak uluslararası indekslerde çok aşağılara kadar düştü. O bakımdan bu yeni bir şey değildir. Hergün yeni örnekler görüyoruz; ama bu düşüş trendi hepimizi üzüyor. Onun için 7 Haziran seçimlerinin önemli olduğuna inanıyoruz" şeklinde yanıt verdi.

“BÜYÜK BİR İLGİ VAR"
Seçim çalışmalarıyla da ilgili konuşan Ekmeleddin İhsanoğlu, “Seçim çalışmaları çok iyi gidiyor. Büyük bir ilgi var. Yani milliyetçiliğin ve muhafazakarlığın gerçek adresinin MHP olduğunun herkes farkındadır. Burada da gördüğümüz gibi vatandaşın bize karşı, şahsıma karşı çok büyük bir sevgisi, saygısı ve muhabbeti var. Cumhurbaşkanlığı seçiminden dolayı böyle bir sevgi atmosferi oluşmuştu. Bunun özellikle İstanbul'da müsbet tesirlerini göreceğiz" dedi.
 (FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.