HDP Maltepe ilçe binasına saldırı; Saldırıyı polis önledi

İstanbul Maltepe'de 'Teröre hayır' eylemi sırasında, HDP ilçe binasına girmek isteyen gruba polis engel oldu. Abdullah Öcalan lehine slogan atan 1 kişi ise eylemciler tarafından dövüldü

09 Eylül 2015 Çarşamba 01:04
HDP Maltepe ilçe binasına saldırı; Saldırıyı polis önledi






HDP Maltepe ilçe binasına saldırı; Saldırıyı polis önledi


Maltepe son dakika, Maltepe olaylar, MALTEPE'de düzenlenen 'Teröre hayır' eylemi sırasında, HDP Maltepe İlçe Örgütü binasına girmek isteyen gruba polis engel oldu. Abdullah Öcalan lehine slogan atan 1 kişi ise eylemciler tarafından Maltepe Meydanı'nda dövüldü.

MHP Maltepe İlçe Teşkilatı öncülüğünde düzenlenen eylem nedeniyle yaklaşık bin kişi saat 20.00 sıralarında ilçe meydanında toplandı. Bağdat Caddesi üzerinden Maltepe Askerlik Şubesi önüne yürüyen grup burada hep bir ağızdan İstiklal Marşı söyledi. Daha sonra sloganlar atarak Maltepe Meydanı'na geri gelen grup üyeleri, Beşevler Sokak'ta bulunan HDP Maltepe İlçe Örgütü binasına saldırdı. HDP'nin tabelasını indirip Türk Bayrağı asmak isteyen gruba polis müdahale etti. Ardından, HDP binasının bulunduğu sokak TOMA aracı ve Çevik Kuvvet ekipleri tarafından kapatıldı. Uzun süre Maltepe Meydanı'nda sloganlar atan grup HDP bayrağını da ateşe verdi.    1 KİŞİ DÖVÜLDÜ  Bu arada, Bağdat Caddesi'nden Maltepe Meydanı'na doğru, elinde terör örgütü PKK'yı destekleyen bir pankartla birlikte Öcalan lehine  slogan atarak koşan bir kişi eylemciler tarafından dövüldü. Sivil polisler, dayak yiyen genci göstericilerin arasından alarak Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Göstericiler ise gencin elinden aldıkları pankartı caddede yaktı.   (FOTOĞRAFLI)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.