PKK'nın atadığı Yüksekova Valisi görevden alındı

Kamuoyunda örgütün valisi olarak bilinen isimler görevden alınıyor. DBP'li Yüksekova İlçesi Belediye Eş Başkanları Ruken Yetişkin ve Tacettin Safalı ile 1 belediye meclis üyesi, İçişleri Bakanlığı tarafından görevlerinden uzaklaştırıldı..

15 Ekim 2015 Perşembe 14:56
PKK'nın atadığı Yüksekova Valisi görevden alındı






PKK'nın atadığı Yüksekova Valisi görevden alındı


Terör örgütü PKK'nın özerklik ilanını konusunda ısrarlı olduğu yerleşim birimlerinde İçişleri Bakanlığı'nın başlattığı temizlik sürüyor. Kamuoyunda örgütün valisi olarak bilinen isimler görevden alınıyor. DBP'li Yüksekova İlçesi Belediye Eş Başkanları Ruken Yetişkin ve Tacettin Safalı ile 1 belediye meclis üyesi, İçişleri Bakanlığı tarafından görevlerinden uzaklaştırıldı..
Hakkari’nin DBP’li Yüksekova İlçesi Belediye Eş Başkanları Ruken Yetişkin ve Tacettin Safalı ile 1 belediye meclis üyesi, İçişleri Bakanlığı tarafından görevlerinden uzaklaştırıldı.
İçişleri Bakanlığı’nın Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü’ne gönderdiği talimatla haklarında soruşturma başlatılan Yüksekova Belediye Eş Başkanları Ruken Yetişkin ve Tacettin Safalı ile Belediye Meclis üyesi Nazife Evin görevlerinden uzaklaştırıldı. Ruken Yetişkin, Tacettin Safalı ve Nazife Evin hakkında verilen uzaklaştırma gerekçesi, 13 Ağustos tarihinde öz yönetimin ilan edildiği basın açıklamasına katılması olarak gösterildi.
Son Güncelleme: 15.10.2015 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.