THY, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne sponsor oldu

Hüseyin ASLIYÜCE / İstanbul, () - TÜRK Hava Yolları (THY), dünyada milyonlarca futbolseverin izlediği UEFA Şampiyonlar Ligi'ne sponsor oldu. THY'nin Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamaya göre, kuruluş UEFA Şampiyonlar...

24 Mart 2015 Salı 21:52
THY, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne sponsor oldu






Hüseyin ASLIYÜCE / İstanbul, () - TÜRK Hava Yolları (THY), dünyada milyonlarca futbolseverin izlediği UEFA Şampiyonlar Ligi'ne sponsor oldu.

THY'nin Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamaya göre, kuruluş UEFA Şampiyonlar Ligi'ne “Resmi Havayolu" sıfatıyla sponsorluk yapacak. Sponsorluk toplam 3 yıl sürecek.

THY'den KAP'a yapılan açıklama şöyle:

"Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca, Ortaklığımızın global marka bilinirliğinin ve marka algısının gelişmesine katkı sağlamak amacıyla dünyanın en çok takip edilen ve en prestijli liglerinden biri olarak kabul edilen UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 'UEFA Şampiyonlar Ligi'nin Resmi Havayolu Sponsoru' sıfatı ile 3 yıl süre ile sponsor olunmasına karar verilmiştir."

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.