ABD Büyükelçiliği'ne Zeytin Dalı şoku

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Nevzat Tandoğan Caddesi'nin adını Zeytin Dalı adını veriyor. Söz konusu cadde üzerinde ise ABD Büyükelçiliği binası bulunuyor.

12 Şubat 2018 Pazartesi 16:35
ABD Büyükelçiliği'ne Zeytin Dalı şoku






ABD Büyükelçiliği'ne Zeytin Dalı şoku


ABD yönetiminin ısrarla karşı çıktığı Zeytin Dalı Harekatı, burnunun dibinde sonsuza kadar yaşayacak. ABD Büyükelçiliği'nin bulunduğu caddenin adı Zeytin Dalı olarak değiştiriliyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, ABD Büyükelçiliği önündeki Nevzat Tandoğan Caddesi'nin adının, 'Zeytin Dalı' olarak değiştirilmesi için gerekli teklifin imzalandığını ve bu akşam Belediye Meclisi'nde başkanlık önergesinin sunulacağını duyurdu.


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, ABD Büyükelçiliği önündeki caddenin adının Zeytin Dalı olarak değiştirileceğini açıkladı.

Tuna, "ABD Büyükelçiği önünde bulunan Nevzat Tandoğan Caddesi'nin adını “Zeytin Dalı” olarak değiştirmek için gerekli teklifi imzaladık. Bu akşam Ankara Büyükşehir Meclisimize başkanlık önergesini sunacağız. Hayırlı olsun, aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.