Alabora olan tekneden kurtulan işadamı: 4 saat yüzdük, onlar çıkamadı

11 Aralık 2012 Salı 15:20
Alabora olan tekneden kurtulan işadamı: 4 saat yüzdük, onlar çıkamadı






İZMİR (CİHAN)- İzmir'in Çeşme ilçesi Ildırı köyü açıklarında bir balıkçı teknesinin alabora olması sonucu hayatını kaybeden işadamları, son yolculuğuna uğurlandı. Yenişehir Gıda Çarşısı Esnaf Derneği Başkanı Ömer Cinstaş ve işadamı Bülent Tutal için Tepecik Merkez Camisi'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazı kılındı. Namazdan önce camiye gelen işadamı M.Selami Bağcı, dalgalarla dört saat boyunca mücadele ettiğini, kendisinin yüzerek çıktığını ancak arkadaşlarının kurtulamadığını söyledi.

Kazadan sonra yapılan haberlere sitem eden Bağcı, Diyeceğim bir şey yok. Allah rahmet eylesin. Benim ağzımdan yazmışsınız, benim söylemediklerimi yazmışsınız. Bir şey söylemeyeceğim, beni konuşturmayın. Yakıştırma haberler yazmış, benim ağzımdan konuşturmuşsunuz. Doğrusu dört saat boyunca yüzdük çıktık. Ben çıkabildim, arkadaşlar çıkamadı. Allah rahmet eylesin. Acımıza saygı duyun. O gün fırtına olduğunu bilmiyorduk. Bilsek çıkar mıyız, ölüme gider miyiz? diyerek tepkisini dile getirdi.

Cenaze namazlarının kılınmasının ardından Ömer Cintas Gaziemir, Bülent Tutal ise Bornova Yeni mezarlıklarına defnedildi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.