Alaca'da alt yapı çalışmaları sürüyor

17 Ekim 2012 Çarşamba 13:58
Alaca'da alt yapı çalışmaları sürüyor






ÇORUM (CİHAN)- Çorum'un Alaca ilçesinde, alt yapı çalışmaları kapsamında yapılan yenileme çalışmaları sürüyor. Alaca Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre halde asfalt çalışmalarının yanı sıra yeşillendirme çalışmaları da devam ediyor.

Açıklamada şunlara yer verildi: ''Hal geneline kamelyalar konulacaktır. Burada bulunan esnafın ve öğrencilerin rahat bir şekilde kullanabileceği şekilde dizayn edilecek olan kamelyalar ve daha birçok çalışma ile birlikte hal içi Alaca'nın yeni cazibe merkezi haline gelecek.''

Halin içerisinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, yapılacak çalışmalar hakkında esnafa bilgiler verdi. Hal ile ilgili esnafın sıkıntılarını da dinleyen Başkan Eyvaz, yapılacak çalışmalarda esnafın fikirlerine de önem verdiklerini belirtti.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.