Ankara Doğa Koleji öğrencileri kaza geçirdi

20 Aralık 2011 Salı 17:52
Ankara Doğa Koleji öğrencileri kaza geçirdi







Ankara'da Doğa Koleji öğrencilerini taşıyan servis minibüsü sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkarak yan yattı. Kazada yaşları 5 ile 17 arasında değişen 6 öğrenci yaralandı.

Bekir Pehlivan'ın kullandığı 06 C 1293 plakalı servis aracı seyir halindeyken kontrolden çıkarak orta refüjdeki ağaca çarptı. Servis daha sonra yan yattı. Serviste bulunan ve yaşları 5 ile 17 arasında değişen öğrenciler çevreden yetişen vatandaşların yardımıyla devrilen servis aracından çıkarıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulanslara konulan yaralı Berkay B, Ahmet D, Serdar T, Nisa B, Beste K. ve Ataberk E. Hacettepe ve Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi hastaneleri acil servislerine götürüldü. Kazayı haber alan öğrenci velileri olay yerine gelerek çocukları hakkında bilgi almaya çalıştı. Bir okul görevlisi ise kendi cep telefonundan ambulansın içindeki yaralı öğrencinin velisini arayarak çocukları ile görüşmesini sağladı. Yaralı öğrencilerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.