Ankara'daki yangında can kaybı olmazken büyük maddi hasar oluştu

18 Ekim 2012 Perşembe 20:29
Ankara'daki yangında can kaybı olmazken büyük maddi hasar oluştu






ANKARA (CİHAN)- Ankara'da akşam saatlerinde meydana gelen yangında can kaybı olmazken, büyük maddi hasar oluştu.

Yangın, Dikmen Keklikpınarı semti Ahmet Yesevi Caddesi'nde bulunan Hatça Ana Sitesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, çatının izolasyon işlerini yapan iki işçi, izolasyona devam ettikleri sırada pürmüzün bağlı olduğu tüp patladı. Tüpün patlaması sonrasında ateş çatıya sıçradı. Sıçrayan ateş kısa sürede apartmanın çatısını sardı.

Ateşin, apartmanın çatısını sardığını gören mahalleli hemen itfaiyeyi ve sağlık ekiplerini çağırdı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye, çatıda bulunan ve dumandan etkilenen Atilla Çelik ve Mehmet Turgut isimli iki işçiyi kurtardı. İşçiler, özel bir araçla hastaneye gönderildi. Bu sırada işçileri kurtarmak için apartman içinden çatıya çıkan, soyadı öğrenilemeyen Metin ismindeki apartmanın kapıcısı da dumandan etkilendi. Apartmanın kapıcısı da 112 ekiplerince alınarak hastaneye kaldırıldı.

Apartman sakinleri yangını korkulu gözlerle izlerken, görgü tanıkları, yangının izolasyon çalışmaları sırasında başladığını, itfaiyenin, merdiven uzatarak iki işçiyi dumanlar arasından kurtardığını ifade etti. İtfaiye ekiplerince 1,5 saatlik çalışma sonucu söndürülen yangın sonrasında apartmanın çatısında büyük maddi hasar oluşurken, üst katlar kullanılamaz hale geldi. Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.




CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.