Aromaterapi ve akupresor kursuyerleri sertifikalarını aldı

31 Ocak 2012 Salı 12:13
Aromaterapi ve akupresor kursuyerleri sertifikalarını aldı






Kırşehir'de Ahi Evren Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi ile Masaj ve Doğal Terapiler Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği Aromaterapi ve Akupresor Kursunu tamamlayanlar sertifikalarını aldı.

Ahi Evran Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu'nun da katkı sağladığı Aromaterapi ve Akupresor Kursu başarı ile tamamlayanlar için bir sertifika programı düzenlendi. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu Konferans Salonu'nda düzenlenen sertifika programına, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kudret Saylam, Proje Koordinatörü Doç. Dr. Muhammet Gaffaroğlu ile akademisyen kursiyerler katıldı. 3 gün süren kursun sona ermesiyle düzenlenen programda sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere Başkan Bahçeci, Rektör Saylam ve Proje Koordinatörü Gaffaroğlu tarafından sertifikaları verildi.

Ayrıca desteklerinden dolayı Bahçeci'ye, Saylam tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.