Başakşehir'de minibüs dereye uçtu: 2 ölü

Başakşehir'de yolcu minibüsü dereye uçtu, korkunç kaza sırasında 2 vatandaş hayatını kaybetti, 2 yaralı var.

17 Ocak 2016 Pazar 16:17
Başakşehir'de minibüs dereye uçtu: 2 ölü






Başakşehir'de minibüs dereye uçtu: 2 ölü

İstanbul Başakşehir'de aşırı yağmur nedeniyle kontrolden çıkan minibüs, bariyerleri aşarak yol kenarındaki dereye uçtu. Korkunç kazada 2 vatandaş can verdi. Yaralı iki kişi kaza yerine gelen ambulanslarla hastaneye taşındı.

MİNİBÜS SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ

Kaza, Yaşar Doğu Bulvarı Başakşehir istikametinde meydana geldi. İddialara göre, Tolgahan Demirörs yönetimindeki 34 ZB 8746 plakalı bir gıda firmasına ait minibüs, yağış nedeniyle kontrolden çıktı. Önce kaldırıma çarpan minibüs, demir bariyerleri aşarak yol kenarındaki dereye uçtu. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekibi, itfaiye ve polis sevk edildi. Kazada araç sürücüsü Demirörs ve yanında bulunan Murat Kılıç olay yerinde hayatını kaybederken, minibüsteki diğer 2 kişi yaralandı. Kılıç ve Demirörs'ün cenazeleri morga kaldırılırken, henüz isimleri öğrenilemeyen yaralılar hastanede tedavi altına alındı.
Kazaya karışan minibüs vinç yardımıyla dereden çıkarıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Son Güncelleme: 17.01.2016 16:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
umut 2016-01-17 17:11:20

göz göre göre ölüme gitmişler o yolda minibüsler hep kaza yapıyor minibüsçüleri istanbulda eğitecek bir kurum teşkilat bir dernek vakıf yok mu ? anladık bu adamların yüzde 99'u öküz bunları topluma kazandırmak için illa minibüs şoförlüğü mü yaptırmalı. büyük bölümü yanlarında odun sopa levye bıçak silah taşır, cep telefonlarında hep kavgaya yardım çağıracak ekip listesi hazır. her an olay her an kavga potansiyeli yüksek üstelik sürekli yarış halindeler, kırmızıda geçip yeşilde bekleyen bu adamları trafik kurallarını da hiçe sayıyor canımızı tehlikeye atıyorlar yeter artık