'Beni de hastaneye götürün' diye yalvardı

09 Ekim 2012 Salı 12:14
'Beni de hastaneye götürün' diye yalvardı






Üsküdar'da, seyir halindeki otomobilin arka lastiğinin bağlı olduğu aks yerinden çıkınca, facianın eşiğinden dönüldü. Yoldan çıkarak takla atan otomobildeki 3 kişi ölümle burun buruna geldi. Ambulanslar yetersiz kalınca yaralılardan biri sağlık görevlilerine, "Beni de hastaneye götürün" diye yalvardı.

Kaza sabah saat 09.30 sıralarında, TEM Bağlantı Yolu Ünalan Köprüsü altında meydana geldi. İddiaya göre tesisat işi yapan Tuncay Halis'in kullandığı 34 TA 0866 plakalı otomobilin arka lastiklerinden birinin aks kolu yerinden çıktı. Kontrolden çıkan otomobil, bir süre ilerledikten sonra takla attı. Kazada Tuncay Halis, Hasan Altuntaş ve Bahri Kurt yol kenarına savruldu. Yoldan geçen vatandaşların yardımına koştuğu yaralılara ilk müdahale yapıldıktan sonra ambulanslara haber verildi. Kaza mahalline gelen sağlık ekipleri, kanlar içinde yerde yardım bekleyen yaralılara müdahale etti. Durumu ağır olan Tuncay Halis ve Bahri Kurt ilk gelen ambulanslarla hastaneye götürüldü. Yaralılardan Tuncay Halis, Haydarpaşa Numune, Bahri Kurt ise Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olay yerine gelen ambulanslar yeterli olmayınca başından yaralanan Hasan Altuntaş ile görevliler arasında tartışma yaşandı. Altundaş, diğer yaralıların ambulansa konulup, kendisinin bekletilmesine tepki gösterdi. Başındaki sargı bezini açarak yarasını göstermek ve sedyeden kalmak isteyen Hasan Altuntaş, halini anlatmak için çaba gösterdi. Yaralı Altuntaş, yanına gelen sağlık görevlisine Beni niye bekletiyorsunuz? Başımdan ağır yaralandım. Durumum ciddi olabilir. Burada ölmemi mi istiyorsunuz? Beni çabuk hastaneye götürün diye çıkıştı.

Sağlık ve polis ekipleri tarafından güçlükle sakinleştirilen yaralı, bir süre daha yerde bekletildikten sonra ambulansla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.