Beşiktaş'ta lastik patlatarak soygun yaptılar

Beşiktaş'ta aracının lastiği patlayınca aşağı inen vatanda araçta bıraktığı para dolu çantası çalındı. Çantada 75 bin lira bulunuyordu

17 Şubat 2014 Pazartesi 11:46
Beşiktaş'ta lastik patlatarak soygun yaptılar






Beşiktaş'ta lastik patlatarak soygun yaptılar

Türkiye'de 70'li yılların en yaygın soygun yöntemlerinden biri olarak bilinen lastik patlatarak araç soyma yöntemi yeniden hortladı. Hem de İstanbul'un göbeğinde Beşiktaş'ta aracının lastiği patlayınca aşağı inen şahsın araçta bıraktığı para dolu çanta çalındı. İçinde yaklaşık 75 bin TL bulunan çantası çalınan şahıs su içerek olayın şokunu üzerinden atmaya çalıştı.

Olay, Beşiktaş Yıldız Posta Caddesi üzerinde yaşandı. Alınan bilgiye göre, Oktay Albaş bankadan para çektikten sonra aracına bindi. 34 FV 7925 plakalı aracığıyla cadde üzerinde ilerlemeye başlayan Albaş, aracın lastiğinin patladığını fark etti. Albaş, araçtan inerek lastiği kontrol etti. Biraz ileride bulunan benzinciye gitmek için tekrar aracına binen Albaş, içinde 20 bin dolar ve 30 bin Türk Lirası olan çantanın çalındığını fark etti. Yaşanan olay karşısında büyük şok yaşayan Oktay Albaş, polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, lastiği kontrol ederek, Albaş'tan bilgi aldı.

Su içerek olayın şokunu üzerinden atmaya çalışan Albaş, "Bankadan para çekmiştim. Giderken arabanın lastiğinin patladığını fark ettim. İndim, lastiği kontrol ettim. Arabaya bindiğimde paranın çalındığını gördüm. 20 bin dolar ve 30 bin lira vardı" dedi.

Hırsızlık zanlısının, Albaş'ı takip edip, aracının lastiğini patlattığı, daha sonra da araçtaki para dolu çantayı çaldığı tahmin ediliyor. Polisin olayla ilgili incelemeleri sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.