Burcu Çetinkaya'ya hakarete uyarı cezası

Yıllarca katıldığı yarışlarda elde ettiği derecelerle haklı bir üne ulaşan Burcu Çetinkaya'nın kapanması magazincileri kızdırdı.

29 Aralık 2013 Pazar 21:41
Burcu Çetinkaya'ya hakarete uyarı cezası






Burcu Çetinkaya'ya hakarete uyarı cezası

Tesettüre girmesinin ardından çekemeyenlerinin eleştiri oklarına hedef olan Burcu Çetinkaya'ya hakaret son günlerde moda oldu. Yıllarca katıldığı yarışlarda elde ettiği derecelerle haklı bir üne ulaşan Burcu Çetinkaya'nın kapanması magazincileri kızdırdı. Yayın özgürlüğü ve eleştiri sınırlarını zorlayan ifadelerle Burcu Çetinkaya'yı diline dolayanlara RTÜK acımadı.

Show TV'de yayınlanan ‘Hey Canlı' adlı magazin programında ünlü rallici Burcu Çetinkaya'nın tesettüre girmesine ilişkin haberde 'Aç kapa Burcu' ifadesi kullanılınca kanala RTÜK'ten uyarı cezası geldi.

RTÜK uzmanları raporlarında, yayının Çetinkaya'nın onurunu zedeleyici bulunduğu belirtildi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.