Büyük Ankara mitingi için yağmurluk dağıtılacak

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın Ankara'da yapacağı 'Büyük buluşma mitingi' için son hazırlıklar yapılıyor

07 Ağustos 2014 Perşembe 19:42
Büyük Ankara mitingi için yağmurluk dağıtılacak






Büyük Ankara mitingi için yağmurluk dağıtılacak


Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Ankara’da yapacağı mitingin bir gün öncesinde sağanak yağış olması yetkilileri harekete geçirdi. AK Partili yetkililer, mitinge gelecek olan vatandaşlara tedbirli olmaları çağrısında bulundu ve herkese yağmurluk dağıtılacağını belirttiler. Miting alanında son hazırlıklar yapılıyor. Miting öncesi Ankara'da çevre illerden de güvenlik önlemi için takviye ekipler getirildi..

HERKESE ÜCRETSİZ YAĞMURLUK DAĞITILACAK
Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde şehir şehir dolaşarak vatandaşlarla buluşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 8 Ağustos 2014 Cuma günü saat 18:00’da Ankara’da Etlik Antares AVM önünde düzenlenecek büyük mitingde halka seslenecek. Yüzbinlerce Ankaralının katılacağı miting öncesinde AK Partili yetkililerden de “yağmur uyarısı” geldi. Başbakan Erdoğan’ın Ankara mitinginden bir gün önce yağan yağmuru hatırlatan yetkililer meteorolojik verileri de göz önünde bulundurarak Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek için alana gelecek olan vatandaşlara yağmura karşı tedbirli olmaları yönünde tavsiyede bulundu. Miting alanında herkese ücretsiz yağmurluk temin edileceğini vurgulayan yetkililer kimsenin mağdur edilmeyeceğini söylediler.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.