Cenazede silahlı örgüt militanları gövde gösterisi yaptı

Maltepe'deki olaylarda öldürülen Hasan Ferit Gedik için Gülsuyu?nda anma töreni düzenlendi.

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
Cenazede silahlı örgüt militanları gövde gösterisi yaptı






 

 

Maltepe'deki olaylarda uyuşturucu çeteleri tarafından öldürülen Hasan Ferit Gedik için Gülsuyu'nda anma töreni düzenlendi. Gedik'in cenazesi törenin ardından Gazi Mezarlığı'nda toprağa verildi. Törende cenazeyi karşılamaya gelen bir grubun ellerindeki kalaşnikof tüfekler ise dikkat çekti.

Gedik'in cenazesi Gülsuyu'nda yapılan törenin ardından Gazi Mahallesine getirildi. Burada yüzlerce kişi tarafından karşılanan cenaze, yapılan yürüyüş korteji eşliğinde Gazi Mezarlığı'na götürüldü. Cenazeye tutuklu bulunduğu cezaevinden özel izinle gelen baba İbrahim Gedik'te katıldı. Sivil jandarma görevlileri eşliğinde araçtan inen Gedik, oğlunun tabutunu karşıladıktan sonra önce tabuttaki resmini öptü ardından tabutu omuzlayarak mezarlığa kadar taşıdı. Bu sırada cenazeye katılanlar 'Hasan Ferit Gedik ölümsüzdür' ve 'Tutuklu devrimciler onurumuzdur' şeklinde sloganlar attılar. Cenaze daha sonra mezarlığa götürülerek defnedildi.
KALAŞNİKOF TÜFEKLİ KARŞILAMA
Öte yandan, cenazeyi karşılamak üzere bekleyen yüzleri maskeli bir grubun ellerindeki kalaşnikof marka tüfeklerle görüntülenmesi dikkat çekti. Tören kortejinin geçtiği bölgelerde polis ekiplerinin bulunmaması dikkat çekti

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.