DHKP-C 'Saldırıyı üstlenmekle hata yaptık, düzeltir özür dileriz'

İstanbul Sultanahmet'te bulunan polis karakoluna düzenlenen canlı bomba saldırısı için DHKP-C'den özür mesajı.

10 Ocak 2015 Cumartesi 02:21
DHKP-C 'Saldırıyı üstlenmekle hata yaptık, düzeltir özür dileriz'






DHKP-C 'Saldırıyı üstlenmekle hata yaptık, düzeltir özür dileriz'

İstanbul Sultanahmet'te bulunan polis karakoluna düzenlenen canlı bomba saldırısı için DHKP-C'den özür mesajı. Örgüt yaptığı açıklamada, salı akşam Sultanahmet'te gerçekleşen canlı bomba saldırısının üstlenilmesinin büyük bir hata olduğunu duyurdu. Emniyeti hedef alan ve bir polisin şehit olduğu saldırıyı daha önce yaptığı açıklamayla üstlenen örgüt , "6 Ocak günü Sultanahmet'teki Turizm Şube Müdürlüğü'ne yönelik eylem örgütümüze ait değildir. Eyleme yönelik yaptığımız üstlenmeyi bu nedenle geri çekiyoruz. Tüm halkımızdan, taraftarlarımızdan özür dileriz" açıklamasını yaptı.

BİZ DE EYLEM HAZIRLIĞINDAYIZ!

İnternet üzerinden yapılan açıklamada, "Hata yaptık; çünkü faşizm koşullarında savaşıyoruz. Biz de eylem hazırlığındayız. Sultanahmet'teki eylemle aynı zamanlara denk gelmiştir. Faşizm koşullarında, eylemin ve savaşçılarımızın güvenliği için aldığımız haberleşmeyi en aza indirme ve diğer önlemler nedeniyle bu hata yaşanmıştır. Düzeltir ve tüm halkımızdan özür dileriz" denildi.
Son Güncelleme: 10.01.2015 02:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.