Orhangazispor'da kaleci Yavuz şoku

SPOR Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup ekiplerinden Orhangazispor'da Yavuz Eraydın takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirdi. Süper lig tecrübesi olan ve Bursaspor’da uzun yıllar futbol oynadıktan sonra Göztepe’de forma giyen Yavuz...

10 Ocak 2015 Cumartesi 10:38
Orhangazispor'da kaleci Yavuz şoku






SPOR Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup ekiplerinden Orhangazispor'da Yavuz Eraydın takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirdi. Süper lig tecrübesi olan ve Bursaspor’da uzun yıllar futbol oynadıktan sonra Göztepe’de forma giyen Yavuz Eraydın sezon başında Orhangazispor’a transfer olmuştu.
SAKARYASPOR İSTİYOR
Sezonun ilk yarısında son derece başarılı performans sergileyen kaleci Yavuz Eraydın’ın devre arası kamp programı dahilinde yönetimle bir araya gelerek takımdan ayrılmak istediğini belirttiği ifade edilirken, yönetimin Yavuz’un ayrılmasına sıcak bakmadığı kaydedildi. Yavuz’un yönetime, birkaç yıl daha futbol oynamak istediğini ve hedefleri olan bir takıma gitmek istediğini söylediği, Sakaryaspor’un da kendisini ısrarlı şekilde istediğini yönetime ilettiği kaydedildi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.