Dumankaya İnşaat, arabayı peşinata sayacak

06 Kasım 2012 Salı 18:51
Dumankaya İnşaat, arabayı peşinata sayacak






İSTANBUL (CİHAN)- İnşaat sektörünün öncü firmalarından Dumankaya, 'Araban Peşinatın' kampanyası ile müşterilerinin mevcut araçlarını alacakları konutun peşinatı sayacak. Aldığı araçları da Dumankaya Otomotiv 2. elde değerlendirecek. Kampanya, Dumankaya İnşaat'ın Dumankaya Ritim İstanbul, Dumankaya Modern Vadi, Dumankaya Konsept Halkalı, Flex Kurtköy, Adres Natura ve Adres Su projelerinde geçerli olacak.

Peşinatlarını nakit olarak ödeyen müşteriler ise bir yıla varan sürelerde kendilerine tahsis edilen aracı kullanmaya hak kazanacak. Peşinat avantajı sunan bu kampanya ile müşteriler bir yıla varan sürede kendilerine tahsis edilecek Hyundai İ20, Hyundai Accent veya Mercedes C180 Avantgarde marka aracın kullanım hakkına sahip olacak.

İnşaat sektöründe konut geliştirmenin yanı sıra sunulan hizmetlerle de farklık oluşturduğunu dile getiren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, müşterin beklentilerinin farklılaştığını belirterek şöyle konuştu:

Müşteriler nitelikli konut projelerinin yanında ayrıcalıklı hizmetlerden de faydalanmak istiyor. Biz de Dumankaya İnşaat olarak müşterilerimize beklentileri doğrultusunda hizmetler sunuyoruz. Sektörümüzde daha önce görülmemiş kalitede bir hizmet anlayışını Dumankaya müşterilerinin beğenisine sunmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.


CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.