ELGİAD, Elazığ iş dünyası için çalışıyor

11 Aralık 2012 Salı 15:20
ELGİAD, Elazığ iş dünyası için çalışıyor






ELAZIĞ (CİHAN)- Elazığ Genç İşadamları Derneği (ELGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Aşçıoğlu, hedeflerinin yurt içindeki firmaları yurt dışına taşımak olduğunu söyledi.

Yurt dışında çeşitli fuar ve iş forumlarına katıldıklarını belirten Başkan Aşçıoğlu, gittikleri ülkeleri Hong Kong, Çin, Dubai, Mısır, Macaristan, Güney Afrika, Letonya, Rusya ve İtalya olarak açıkladı.
ELGİAD olarak yurt içinde de bir çok gezi programı düzenlediklerini ifade eden Aşçıoğlu, `´Bu geziler fuar ve gidilen şehrin iş adamları ile ortak iş platformunda buluşarak neler yapabileceği sorularına yanıt aranmıştır.´´ dedi.
Üyelere yönelik konferans ve seminer düzenlediklerini belirten Aşçıoğlu, Hızla büyüyen bir marka olan Süvari´nin Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Coşkun Bey´i ağırlayarak Üretim ve Markalaşma adı altında bir konferans düzenlediklerini belirtti. Üyelerimize yönelik 'Ulusal Hibe Mekanizmaları ve Uygulamalı Proje Hazırlama Eğitimi, Pazarlama Planı Oluşturma Pazar Payı Artırıcı Uygulamalar, Yönetim Planı (Yöneticilik Asistanlık), Girişimcilik İş Planı Hazırlama' konulu seminerler tertip ettik. dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.