Eskişehirspor, Beşiktaş maçından puanla dönmek istiyor

04 Aralık 2012 Salı 19:34
Eskişehirspor, Beşiktaş maçından puanla dönmek istiyor






ESKİŞEHİR (CİHAN)- Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'in 15´inci haftasında deplasmanda yapacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Eskişehirspor Teknik Asbaşkanı Nihat Çuhadar, Kasımpaşa maçında kaybedilen iki puanı Beşiktaş karşısında almak istediklerini söyledi.

Ligde geride kalan 14 haftada topladığı 22 puanla 5'inci sırada bulunan Eskişehirspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarına devam ediyor. Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalan kırmızı siyahlı takım, Beşiktaş maçından puan ve puanla dönmek istiyor. Çalışmalarını, Eskişehirspor Hanefi Demirkol Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal gözetiminde gerçekleştiren Eskişehirspor, orta alanda toplanarak kısa bir toplantı sonrası düz koşulara başladı. Koşunun ardından gruplar halinde pas çalışması yapan futbolcular, çalışmanın basına kapalı bölümünde yarı sahada çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Sakatlıkları bulunan kaptan Sezgin´in dışında Ufuk, Mikail, Erkut ve Gökhan sağlık ekibi gözetiminde takımdan ayrı olarak çalıştı. Eskişehirspor´un Kasımpaşa´ya karşı oynadığı Spor Toto Süper Lig 14. hafta mücadelesinde sarı kart gören Alper Potuk, Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.

Kasımpaşa karşısında galip gelemedikleri için üzgün olduklarını söyleyen Eskişehirspor Teknik Asbaşkanı Nihat Çuhadar, Beşiktaş ile oynanacak maçın önemli olduğuna değindi. Çıktığımız deplasmanda Beşiktaş veya büyük takım gibi değerlendirmeyip mutlaka Beşiktaş´tan puan veya puanlar alacağımızı düşünüyoruz. diyen Çuhadar, teknik heyet ve futbolcuların bu bilinçle hazırlandığını kaydetti. Çuhadar şöyle konuştu: Özellikle İstanbul´daki maçın güzel olacağını düşünüyorum. İzleyen taraftarlar güzel bir maç izleyecek. Bol göllü bir maç olacak. Ama ben umutluyum ki Beşiktaş´tan mutlaka puan ve puanlar alacağız diye düşünüyoruz. Gelenler güzel bir maç izleyecek. Biz takım olarak Beşiktaş´a iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Bu maçın öneminin de bilincindeyiz.

TÜZÜN: TAKIMIN HIRSI BİZİ MEMNUN EDİYOR

Eskişehirspor Sportif Direktörü Zafer Tüzün de Kasımpaşa maçında kaybedilen puanı Beşiktaş karşısında telafi etmek istediklerini ifade etti. Tüzün, Kasımpaşa maçında maalesef iki puan bıraktık. Bunun telafisini ezeli rakibimiz Beşiktaş´tan çıkarmak istiyoruz. Biz üç puan hedefleyerek üst taraflarda kalmak istiyoruz. Futbolcularımızın çalışmalarında gösterdiği hırs bizleri memnun ediyor. Biz onlara güveniyoruz. İnanıyoruz ki Kasımpaşa maçında kaybettiğimiz iki puanın telafisini Beşiktaş maçında yapacağız.

Kırmızı siyahlılar, Beşiktaş´la deplasmanda 7 Aralık Cuma günü saat 20.00'de İnönü Stadyumu´nda karşı karşıya gelecek. Takım, 6 Aralık Cuma günü saat 13.30'da İstanbul'a hareket edecek. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.